Thomas in de zetel

Geen zin in

Vandaag moet ik voor de laatste keer een lange loop doen: 32 kilometer.
En… ik heb er geen zin in.

Gisteren ben ik op tijd gaan slapen omdat ik er vanmorgen vroeg aan wou beginnen. Wekker stond om 6u. Maar het begon al slecht met echt niet uit bed geraken. Wanneer ik dan 3 kwartier later in de keuken stond merkte ik dat ik helemaal geen eetlust had. En ik moest echt wel iets eten. Drie en half uur loop je echt niet op een lege maag. Uiteindelijk dan toch een kommetje muesli met yoghurt naar binnen gespeeld. Vervolgens vond ik mijn Garmin niet.. Ik kon me ook absoluut niet herinneren waar ik ‘m gelegd had. Overal gezocht, naar Il Cardinale (waar ik werk) gelopen om daar te kijken. Niks..
Ondertussen merkte ik ook dat ik me eigenlijk veel te warm gekleed had. En dat het best winderig is. Dus dat eens de stad uit het toch koud kan worden.. Wat moet ik dan aan doen?
Plots bedacht ik me dan toch dat ik gisteren nog al mijn sportdata gesynchroniseerd had. Inderdaad, horloge in de kast met kabeltjes..

Ondertussen is het 9u en twijfel ik of ik de 32 kilometer nog even uitstel. Maar ik weet ook dat ik dat eigenlijk niet mag doen. Want trainingen mag je niet uitstellen. Of toch.. Misschien moet ik ze gewoon wisselen met een roeitraining. Vandaag Roeien, morgen lopen. Of ik loop ‘m gewoon dinsdag, zoals altijd.

Het is ook beginnen regenen.. (Niet waar hoor, maar het lijkt wel alsof het gaat beginnen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *