2 Januari, mama en papa vertellen over kleine Thomas

Zaterdag na nieuwjaar. Vandaag begint het gewoon weer. Ik moet niet werken. Den Grooten Wolsack blijft gesloten tussen feestdagen en de normale sluitingsdagen. Mij hoor je er niet over klagen. Sara moet wel werken. Ze heeft er geen zin in.
Snap ik wel.

In de voormiddag hang ik een beetje thuis rond. En doe wat kleine taakjes. Was, lamp verhangen, een kast uitzoeken voor in de dressing, een paar rekeningen betalen en.. ik lees de weekendkrant. Want vanmorgen zat voor het eerst ons kerstcadeau in de brievenbus: een weekendabonnement op De Morgen. Past helemaal in mijn voornemen meer tijd te maken om te lezen.

Na de middag was er training. Hazewinkel was blijkbaar nog redelijk gesloten vandaag. Ondanks we wel in de loods konden. Was de opkomst heel klein. We maakten dan 4x-en. Eén met seniors, één met juniors. Heerlijk, want we waren best aan mekaar gewaagd. In de tweede 5km ging het er hard aan toe. Toch waren we 2x eerst binnen.

Op weg naar huis belde Sara me om te vragen of ik even wilde inspringen in Il Cardinale. Iris kon was om 7u beginnen en voor de eerste uren waren ze een beetje onderbemand. Echt zin had ik er niet in, maar dit was wel de kans om iedereen nog eens te zien. Uiteindelijk toch gezellig dus.

Mijn oorspronkelijk plan, om naar de cinema liet ik op de parking van Utopolis varen. Zaterdagavond is niet de goeie moment om de nieuwe Starwars mee te pikken. Wat een drukte. Ik stel het gewoon nog even uit.

Veel leuker was het bezoekje aan mama en papa in Muizen. Bert was er nog steeds logé en ze zaten samen te eten. De frituren waren al even drukbezocht als de cinema. Dus ik vond het erg handig dat ik nog mee aan tafel kon schuiven. Mama-kost blijft het lekkerst! En er waren toch ook frietjes bij. Na het eten hadden we het nog wat over vroeger en wat voor kind ik was. Ik merk dat ik me hier de laatste tijd meer en meer voor ben beginnen interesseren.

De rest van de avond:

  • Bezoek Brughuis, Erik en Ward ( en nog een hele bende ) waren hier
  • Bezoek Oli en Stijn (ook een heel gezellig boel). Afscheidsfeestje voor Irak. Julie en Anja willen komen roeien. Ik ben altijd zo blij als ik over mijn passie kan vertellen. Hopen dat ze beginnen en volhouden.

Leuke dag, die 2 januari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *