Het nuttige aan het nuttige koppelen..

Een van de lastige dingen aan hardlopen is tijd. Niet de tijd die je loopt want dat is leuke tijd. Maar ik bedoel de tijd die je er vrij voor maakt. We hebben drukke levens en willen graag heel veel bereiken. Dus die tijd is ook heel kostbaar geworden. Daarom probeer ik mijn looptrainingen zo nu en dan eens te koppelen aan andere nuttige dingen.

Looproute naar muizen
Dijlepad langs het mooiste stukje Mechelen

Zoals ik woensdag deed: Mijn ouders een bezoekje brengen. Ik heb natuurlijk het geluk dat ze op zo’n 6 km verderop wonen en dat ik er met leuke binnenweggetjes makkelijk lopend geraak. Dit is leuk omdat je een keer geen lus moet lopen. Ik heb er ook een bloedhekel aan om hetzelfde parcours te vaak opnieuw te lopen dus dit bied ook weer extra leuke mogelijkheden.

Even voor etenstijd vertrek ik zodat ik meteen aan tafel kan. Slim toch! En omdat mijn Mama de beste kokkin van de wereld is en geen te zware maaltijden maakt, loop ik een uur later gewoon heel rustig weer terug thuis.
En zo kan je nog wel wat andere slimme trainingen bedenken! Bakkers(-meisjes) vinden het bijvoorbeeld helemaal niet erg dat je in sportoutfit even een brood koopt. Dat is weer een kwartiertje gewonnen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *