Kom zwem!

Vandaag ben ik gaan zwemmen!

De laatste dagen raak ik weer lastig uit bed. Lange dagen in het restaurant zullen daar wel voor iets tussen zitten. Ik moet bekennen dat laat gaan slapen en vroeg opstaan niet altijd even vlot als ik zou willen. Ik ben aanhanger van de ochtend. Maar als je dagen na mekaar niet voor 2u gaat slapen is dit lastig. Ik zit deze post te schrijven om 1u44. Eigenlijk zou ik nu beter meteen in bed kruipen. Maar de rush van de avondshift houdt me nog wakker. Wat een kut muziek ben ik hier trouwens aan’t draaien. Zo, Dilated Peoples, beter.

Omdat het vandaag een beetje lastig weer was had ik echt geen zin om te gaan hardlopen en roeien leek me ook zo onontbeerlijk. Toch als je alleen het water op gaat. Ik dacht nog even voor een fitnessproefles te gaan. Maar ik vind fitness zo stom (en vooral duur, voor iets stoms).
Het zwembad leek me een goeie optie. Lekker warm en toch een ietwat workout. Hoewel ik geen goeie (lees: geen) crawlzwemmer ben, kon ik mezelf toch lekker afmatten. En dat was wat ik wilde. 5x 10 banen bracht me op ongeveer 1250m, geen idee wat een schoolslag-zwem-training gewoonlijk inhoud, maar ik was heel tevreden. Ik vergat bijna mijn nieuwe zwembil in de douches. Zo vervelend dat ik tegenwoordig meer en meer vergeet. De ouderdom eist zijn tol. Ha!

Daarna mezelf lekker laten gaan in de Delhaize. Ik vind het vervelend dat ik vaak ‘s ochtends maar een half ontbijtje neem. Daarom heb ik ontbijt ingrediënten voor een heel leger gekocht. Jes! Morgen wordt leuk! Ontbijten, beetje werken, roeien, beetje werken en dan weekend!

Ciao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *