Heb ik veel gedaan vandaag?

Vanmorgen om 9u werden we we bij de bank verwacht voor het openen van een zakelijke rekening. En blijkbaar is dit vooral een verdoken koffieklets. Daar was ik niet van op de hoogte. Sara blijk het goed te kunnen vinden met de verantwoordelijke voor zakelijke klanten. Want al gauw ging het over reizen naar midden Amerika en minder werken. Subtiel slaagde ik erin aan te sturen dit gezellige vrouwen geklets op een later tijdstip verder te zetten. Als zelfstandige moet je werken! En als je niet werkt moet je offertes en facturen maken. Of zo zit het toch in mijn hoofd.

Daarom gingen we na de bank maar eerst verder kletsen in de koffiebar. De voormiddag was toch niet meer te redden. De gebruikelijke koffiebar thema’s kwamen aan bod. Hoewel één vraag wel bleef hangen: heeft het Mechels stadsbestuur eigenlijk een visie op de toekomst van die stad. En zo ja, waarom merken we daar niks van?

De namiddag zat wel beter in mekaar. Ik kon heel wat zaken geregeld krijgen. Hoewel ik die facturen nu nog steeds niet verstuurd heb. Morgenvroeg, eerste werk! En daarna hardlopen. Want over 10 dagen is het de 20Km van Brussel. Spannend. Ik ben trouwens echt snel aan’t worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *